Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

 

28 mei 

Hopelijk is de temperatuur al wat gestegen want we houden het vandaag niet droog. We spelen waterspelletjes! 

4/11/18 juni 

Deze zondagen zijn het spijtig genoeg geen chiro door de examens van jullie leiding. We zijn terug op 25 juni. Tot dan! 

25 juni 

Vandaag is het eindelijk terug chiro en we zijn blij om jullie terug te zien. Vandaag  spelen we het grote Lisse spel, tot zondag!!

Laat weten of je kleine spruit erbij kan zijn want er staat een verassing op de planning! 

Woensdag 28 juni 

Vandaag zijn het inschrijvingen voor ons super leuke chirokamp. Hiervoor zouden jullie eerst nog een boekje met alle informatie en inschrijvingspapieren van ons ontvangen. Jullie krijgen ook nog een mail toegestuurd met alle bijhorende informatie. Hopelijk zien we jullie daar! 

2 juli 

Vandaag doen we onze jaarlijkse uitstap en dit jaar gaan we naar Walibi! Verdere info en inschrijvingen komen snel! 

 

Lieve groetjes van de petoeterleiding <3

Lander, Janne en Lisse 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters